3 store ss gresk youghurt
3 store ss majones
Persilleblader etter ønske
Liten bunt Gressløk
2 stilker stangselleri
1ss eplesider eddik
1-2 ts Pepper
1 ts Salt eller det du ønsker
2 Gulerøtter
1/4 lite kålhode
2 stk grillede røkte svinekoteletter
Jeg finhakket persillen og gressløken og blandet alt sammen med krydderet, yoghurten og majonesen. Gulerøttene rives på råkostjern, stangsellerien renskes og deles i små terninger, og kålen skjæres i små biter.
Til sist hadde jeg oppi svinekotelettene som også ble skjært i mindre biter.
Nam nam
Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!!
Følg meg gjerne på Facebook og Instagram
Følg Beaskreativeside på Instagram (Her blir det mye hage, mat, dyrking og turer jeg er på): Her er linken
Følg Beasgalleri på Facebook (Siden inneholder malerier og kunst): Her er linken
Følg Beasstrikkedesign på Instagram (Gjelder strikkeoppskriftene): Her er linken
#italiensksalat #salat #mat #pålegg #hobby